Ματιές στα SPORT με ΘΑΡΡΟΣ

Συζητήσεις με Εμμανουήλ ο Εορδαϊκός

Σε επαφές με τον Βασίλη Εμμανουήλ βρίσκεται ο Εορδαϊκός και είναι πιθανό να υπάρξει άμεσα αίσια έκβαση, αν δεν βρει άμεσα ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

kozani.topikasport.gr

Eιδικό Πρωτάθλημα ανόδου της Α2 Γυναικών: Λασσάνης-ΑΓΕ Πιερίας 55-52


Ολοκληρώθηκε και η 3η  αγωνιστική  στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Βορρά) που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμαριάς,

kozani.topikasport.gr

ΕΠΟ: Τι θα ισχύσει φέτος για τις μεταγραφές

Όπως ενημέρωσε η Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με τον νέο κανονισμό Ιδιότητας- Μετεγγραφών που θα ισχύσει για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 διευρύνθηκαν οι μεταγραφικές περίοδοι, ενώ αντίθετα δεν θα ισχύει καμία από τις προτεινόμενες αλλαγές (Δελτία Ορισμένου – νέα παράβολα κλπ)

kozani.topikasport.gr

Έργα στο δημοτικό στάδιο Σερβίων


Ξεκίνησαν οι βελτιωτικές εργασίες του υπεύθυνου συντήρησης δημοτικού σταδίου από την περασμένη εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο, συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή (26/6) το ξήλωμα και τοποθέτηση νέων κομματιών χορτοτάπ

kozani.topikasport.gr

Αποτελέσματα 1ου Ράλλυ Σπριντ Καστανιάς

Το διήμερο 13-14 Ιουνίου 2015, το 1ο Ράλλυ Σπριντ Καστανιάς πέρασε στην ιστορία. Ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος, διοργανώθηκε από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας και είχε ως “πεδίο βολής” μια Ειδική Διαδρομή μήκους 12 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με κατεύθυνση από το χωριό Πολύμυλος προς το μοναστήρι της Παναγίας της Σουμελάς.

kozani.topikasport.gr

«Σολού Ντερέ 2015» Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Ανώμαλος Δρόμος Υγείας στην Τ.Κ. Φιλώτα (Φωτο-βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, ο 4ος Ανώμαλος δρόμος Υγείας «Σολού Ντερέ».

kozani.topikasport.gr

Η Γ’ Εθνική της σεζόν 2014-15

Σχηματίστηκε σε μεγάλο βαθμό η Γ’ Εθνική της νέας σεζόν, μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ στη Football League και των μπαράζ ανόδου.

kozani.topikasport.gr
Εγγραφή στο RSS - Ματιές στα SPORT με ΘΑΡΡΟΣ